logo

Yaşam Koçluğu Nedir ve Hayatımıza Neler Katar

Günümüzde insanlar, hayatlarında bazı şeyleri değiştirmek, istemediği bazı alışkanlıklarından kurtulmak, hedeflerine doğru adımlarla ilerlemek için koçluk hizmetine ihtiyaç duyabilir. Yaşam koçu insanların yaşamını daha kaliteli ve daha doyumlu bir hale getirmesinde yol arkadaşlığı eder.


Yaşam koçu, psikolog, mentörlük, terapi değildir. Beden ve akıl hastalıklarıyla ilgilenmez. Yaşam koçu, hayallerinizi hedeflerinize dönüştürmenize, bu hedeflerde doğru adımlarla ilerlemenizde yol arkadaşlığı eder. Kendinizi tanımanıza, mevcut potansiyelinizi kullanarak, geçmişi kurcalamasan kendi doğrunuzu bulmanızı sağlar.


Her insan farklıdır. Herkesin birbirinden farklı hedefleri, yetenekleri, farklı ilgi alanları vardır. Yaşam koçu, bireyin ne istediği üzerine odaklanmaktadır. İnsanların koçluk hizmeti almak istemelerinin başlıca sebebi harekete geçebilmektir. Bu nedenle yaşam koçu, bireyin ilerlemesine, kendisine mükemmel bir gelecek çizmesine yardımcı olur. Koçluk süreci her zaman bir ilerlemeyi beraberinde getirmelidir.

Bize Danışmak İster misiniz?

Ücretsiz bilgi almak için.

İletişime Geçin